Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Drøm dig væk til Grækenland med disse skønne pitabrød, fyldt med klassiske græske ingredienser. Du kan nemlig se frem til en yderst velsmagende vegetarpita med tahini yoghurt, spinat, cherrytomater, kalamataoliven og salatost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
125 g
Cherrytomater
70 g
Kalamataoliven
30 g
Spinat
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
25 g
Tahini
(Indeholder Sesam)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 tsk
Sukker (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skyl spinat.
Skær soltørret tomat i tynde skiver.
TIP: Alternativt kan du bruge en saks til let at klippe de soltørrede tomater i mindre stykker.
Kom soltørrede tomater, oliven, og olivenolie [1 spsk] i en skål.
Tilsæt smuldret salatost og et nip peber, og vend sammen.
I en lille skål blandes yoghurt, tahini, sukker [1/4 tsk] og et nip salt og peber.
Skær en åbning i en side af pitabrødene.
Smør pitabrød med tahini yoghurt, og fyld med spinat, soltørret tomat, oliven og salatost.