Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Wraps er et godt bud på en luksus frokost, eller måske til en skøn picnic. Vi luner tortillabrød, og fylder dem med frisk avocado, knasende valnødder, og en skøn salat med kål, kapers, agurk og cremet pestodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 stk
Avocado
1 stk
Agurk
150 g
Spidskål, skåret
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
30 g
Kapers
100 g
Cremet pestodressing
¼ tsk
Salt (trin 2)
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm tern.
Hak agurk fint.
Hak valnødder groft.
Bland pestodressing, kål, kapers, agurk, salt og et nip peber i en stor skål.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Fordel salat, avocado og valnødder i midten af hver tortilla.
Krydr med et nip salt og peber, og rul sammen til wraps.