Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl dig selv med en luksus frokost bestående af en velsmagende wrap, fyldt med lækre ingredienser. Denne wrap er fyldt med avocado, salatost, og en spicy slaw med kål, koriander og srirachamayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 stk
Avocado
150 g
Spidskål, skåret
1 pose
Koriander
150 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
100 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
½ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Hak koriander fint.
Smuldr salatost i en skål.
TIP: Vores tortilla er leveret klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver.
I en stor skål blandes mayo med sriracha sauce.
Bland spidskål, koriander, salt [1/2 tsk] og et nip peber i den store skål, indtil kål er dækket med majo.
Fordel srirachaslaw, salatost og avocado i tortillas, og krydr med salt og peber.
Fold siderne ind på wrappen og rul derefter til en stram burrito.