topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gulerodskage-pandekager

Gulerodskage-pandekager

4 portioner | med lime- og flødeostfrosting

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 portioner. Gulerodskage er en klassisk kage som de fleste elsker. Vi har lavet en spændende opskrift på pandekager, inspirerede af den skønne kage. Vi laver pandekager med gulerod i dejen, og topper dem med en frosting med flormelis, flødeost og lime, og revne gulerødder.

Allergener:
Hvede
Mælk
Æg
Gluten
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)

150 g

Flødeost

(Indeholder Mælk)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

1 stk

Gulerod

½ stk

Lime

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 efter behov

Vand (trin 1)

2 spsk

Smør (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5297 kJ
Kalorier (kcal)1266 kcal
Fedt55 g
Mættet fedt28 g
Kulhydrat158.1 g
Sukker58.7 g
Protein29.6 g
Salt3.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Lav pandekagedej
1

Riv gulerod (uskrællet) groft, kom halvdelen i en stor skål, og stil til side.

Pisk vand [5 dl], pandekagemiks og resterende gulerod i i en stor skål, indtil glat.

Lav pandekager
2

Smelt smør [2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt.

Gentag med resterende dej.

TIP: Tilsæt mere smør til panden ved behov. - Hold pandekagerne varme i ovnen 100°C/80°C (varmluft) indtil servering. 

Rist valnødder
3

Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist valnødder i 3-4 min, indtil gyldne, og hak groft. 

Halver lime.

Bland flødeost, limejuice [1 tsk] og flormelis i en mellemstor skål.

Server
4

Anret pandekager på tallerkener.

Top med frosting og revet gulerod. 

Drys med valnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image