Laksewrap og tunsalatwrap
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Laksewrap og tunsalatwrap

Laksewrap og tunsalatwrap

2x2 portioner | frokost til to dage

Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til to dage. Inkluderer opskriftskort med 2x2 trin-for-trin og færdigportionerede ingredienser til to måltider til to personer. I dag frister vi med skønne frokostwraps, som sagtens kan forberedes i god tid, hvis du vil have dem med på arbejde, eller på en picnic. Vi fylder vores wraps med koldrøget laks, en sød og syrlig salat med rødløg, dild og honning-sennepsdressing, og frisk radise. Den anden wrap er med en cremet og spicy tunsalat rørt med srirachamayonnaise, og den lækre avocado gør denne wrap til lidt forkælelse ud over det sædvanlige.

Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

1 pose

Dild

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

1 stk

Salat

75 g

Radiser

160 g

Tunfisk i vand

(Indeholder Fisk)

1 stk

Avocado

200 g

Romainesalat

1 stk

Forårsløg

100 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4565 kJ
Kalorier (kcal)1091 kcal
Fedt63.6 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat81.1 g
Sukker12.9 g
Protein41 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

Forbered fyld
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.

Skær radiser i tynde skiver.

Hak dild fint.

Bland honning-sennepsdressing, dild og salt i en stor skål.

Vend salat i skålen.

Server
2

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Anret salat, radiser og laks på tortillabrød.

Fold sammen til wraps.

TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Forbered fyld
3

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hæld væde fra tunfisk.

Snit forårsløg fint.

Bland tunfisk, forårsløg, srirachamayonnaise, salt og et nip peber i en mellemstor skål. 

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Skyl romaine salat.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Hak basilikum groft.

Server
4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Anret romaine salat i tortillabrød, og top med tun, avocado, basilikum og mere salat.

Fold siderne ind på tortillabrødet, og rul til en stram wrap.