Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2x2 personer. Er der noget bedre end at have weekend, og tid til at lave en fantastisk morgenmad? Croque madame er en klassisk fransk morgenmadssandwich, og er en variation af Croque monsieur, toppet med spejlæg. Om under en halvtime kan du se frem til at nyde denne skønne bagel fyldt med sennep, prosciutto, spejlæg og rucola. Drøm dig væk til tropiske lande med denne velsmagende smoothie, som garanteret vil give dig en fantastisk start på dagen. Vi fylder vores tropiske smoothie med mango, avocado, ananas, kokosmælk og yoghurt. Der er nok til 2 store glas, og så er det op til dig hvis du vil dele, eller hvis du snupper begge selv.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Prosciutto
100 g
Mornaysauce
(Indeholder Mælk)
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
2 stk
Sesambagel
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
40 g
Rucola
2 stk
Mango
1 stk
Appelsin
1 stk
Avocado
1 dåse
Ananasskiver
250 ml
Kokosmælk
150 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
2 stk
Æg (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Del bagels på midten.
Placer bagels med skæresiden opad på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Imens, skyl rucola.
Bland mornaysauce og sennep i en lille skål.
Smør mornaysauce på opvarmede bagels.
Top den nederste halvdel af hver bagel med prosciutto og ost.
Sæt bagels tilbage i ovnen i 4-5 min, indtil ost er smeltet og prosciutto er sprød.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg æg [2 stk] i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Krydr med et nip salt og peber.
Anret bagte bagels på tallerkener.
Top med æg, rucola og den øverste halvdel af bagelen.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Skræl appelsin, halver på langs og fjern den hvide hinde.
Tag ananasskiver op, og gem ananasjuice til senere.
Kom mango, avocado, appelsin, ananas, kokosmælk og yoghurt i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.
TIP: Tilsæt ananasjuice, hvis du foretrækker en sødere smoothie. - For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.
Server smoothie i 2 glas.