Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 4 personer. Tag familien med i køkkenet og lav en fantastisk Familiebrunch. Vi steger vidunderlige pandekager fyldt med chokoladeknapper. Samtidig varmer vi brød, som vi derefter topper med avocadomos, bacon og græskarkerner. Yoghurt anretter vi i glas i lag med valnødder og granatæblekerner. Og så er det tid til at vække mor!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
50 g
Honning
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
2 stk
Avocado
125 g
Bacon, skiver
1 pakke
Græskarkerner
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
2 stk
Appelsin
2 spsk
Smør (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
5 dl
Vand (trin 3)
Forvarm ovnen til 200 °C/180 °C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i 13-15 min, indtil gylden og sprød.
Halver brød på langs, og derefter på bredden, til 8 stykker, og fordel på en på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og krydr med et nip salt.
Bag i 6-8 min, indtil sprøde.
Imens, hak valnødder groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilbered nødder, honning og et nip salt i 3-4 min, eller indtil det bobler og nødderne er dækket af honning.
Overfør til et bagepapir og spred nødderne ud, så de kan køle ned.
Pisk vand [5 dl], pandekagemiks og chokoladeknapper sammen i en stor skål.
Smelt smør [2 spsk] i samme stegepande (skyl først af) på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.
TIP: 1) Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. 2) Hold pandekagerne varme, ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn kernerne med fingrene. Lad kerner falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl kerner under koldt vand i en si.
Anret yoghurt og granatæblekerner i lag i glas. Top med valnødder og granatæblekerner. Lav et nyt lag med yoghurt, og top med granatæblekerner og valnødder.
TIP: Ved at fjerne kernerne i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Bland avocado, fraiche, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Smør brød med avocadomos, og top med bacon og græskarkerner.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Anret avocadotoast, yoghurt og pandekager på en talleken, eller på et bræt.