Super enkle og lækre opskrifter til alle tider af dagen. Opskriftskort med 4 trin og portionerede ingredienser til 2 portioner medfølger. En sprød baguette med lækkert fyld er et godt valg til en lækker frokost, eller bare som en lækker snack. Vi topper baguetten med grov sennep og gruyereost, gratinerer dem gyldne og fylder dem derefter med karamelliserede løg med timian og frisk rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Løg
1 pose
Timian
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
150 g
Revet Gruyere
(Indeholder Mælk)
25 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
40 g
Rucola
1 spsk
Smør (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
2 tsk
Sukker (trin 2)
½ dl
Vand (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
Tænd ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skyl rucola.
Pluk timian [2 stilke].
TIP: Hold længst oppe på timianstilken, og træk dine fingre ned langs stilken for at frigøre bladene.
Opvarm smør [1 spsk] og olivenolie [1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg i 8-10 min, indtil brunet og bløde.
Rør timian, sukker [2 tsk], grøntsagsbouillon og vand [1/2 dl] i. Steg videre under omrøring i 2-3 min, indtil vand er absorberet.
Tag stegepanden af varmen, krydr med salt [1/2 tsk] og et nip peber, og overfør til en lille skål.
Halver brød på langs, og placer på en bageplade med bagepapir.
Smør med sennep og drys med ost.
Bag i 6-8 min, intil brød er sprødt, og ost er smeltet.
Fyld baguette med rucola og karamelliseret løg.