Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du prøvet at lave hjemmelavede løgringe? Sprøde udenpå og bløde og karameliserede indeni - mums! Vi panerer løgringene i panko og vores egen krydderiblanding som vi kalder Jorden rundt. Vi steger dem gyldne, og serverer dem med en cremet dressing med crème fraiche, hvidløg og purløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
3 stk
Løg
75 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pose
Purløg
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Hvidløgsfed
1 efter behov
Æg (trin 2)
3 spsk
Hvedemel (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 1)
Skær løg i 1 cm skiver, og adskil dem.
Hak purløg fint.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland crème fraiche, hvidløg, purløg, salt [1/4 tsk] og et nip peber i i en lille skål.
Pisk æg [1 stk], hvedemel [3 spsk], vand [1 spsk] og salt [1/4 tsk] i en dyb tallerken.
Bland panko, Jorden rundt og salt [1/4 tsk] i en anden dyb tallerken.
Vend løg i jævningen, og derefter i pankoblanding.
TIP: Pisk jævning indtil glat og klumpfri.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg løg i 1-2 min på hver side, indtil gyldne.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis løg sidder fast i panden. Steg i omgange ved behov.
Anret løgringe i en skål, og server med dressing.