Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 portioner. Forkæl børnene med en skøn pastasalat med rigatoni, gulerod, bacon, majs, salatost, og en fyldig karrydressing med fraiche. Den dejlige madpakke indeholder pastasalat, æblebåde og agurkstave.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
140 g
Bacon, tern
150 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Curry-On
1 stk
Gulerod, Julienne
1 dåse
Majs
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Agurk
1 stk
Æble
¼ tsk
Salt (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Skyl pasta under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være lige så salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder at pasta er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.
Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.
Dræn majs.
Skær æble i både.
Skær agurk i 1 cm stave.
Smuldr salatost.
Bland fraiche, Curry-on, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en stor skål.
Vend pasta, gulerod, bacon, majs og salatost i skålen.
Lav madpakke med pastasalat, æble og agurk.