Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du prøvet at lave shawarma derhjemme før? Ellers er det på tide! Vi fylder lune tortillas med kebab stegt med Panamad, cremet yoghurt, og frisk rødløg og agurk. De kan også laves i forvejen, til madpakke eller til en luksus picnic.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
30 g
Spinat
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 g
Panamad
½ stk
Rødløg
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i forvarmet ovn i 4-5 min.
Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab med Panamad og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Skær rødløg [½ stk] i tynde, halve skiver.
Skyl spinat.
Top tortillas med kebab, spinat, rødløg, yoghurt, og et nip salt og peber, og rul sammen til burritos.