Velkommen til marokkansk fest! For at få den helt rette smag marinerer vi vores schnitzler med vores fantastiske krydderiblanding Saha-ras, inden vi steger kødet til perfektion. Vi koger også couscous, som vi blander med persille, gulerod, hvidløg og spidsskål. Og vi er ikke færdige endnu, vi serverer nemlig lækkerierne med en appelsin-persillesalsa og cremet yoghurt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Saha-Ras
300 g
Svineschnitzel
4 g
Kyllingebouillon
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Hvidløgsfed
20 g
Mandler
(Indeholder Nødder)
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Gulerod
1 stk
Appelsin
1 pose
Bredbladet persille
efter behov
Smør (trin 1)
2.5 dl
Vand (trin 1)
Pres eller hak hvidløg fint, og hak persille groft. Riv gulerod (uskrællet) groft. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Steg hvidløg og gulerod i 1-2 min. Tilsæt vand* [2,5 dl | 5 dl] og kyllingebouillon, og bring i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet. Tilsæt halvdelen af persille, og rør rundt.
Hak mandler groft. Skær appelsin i 2 cm tern. Bland mandler, appelsin og resterende persille i en lille skål.
Skær svinekød i 3 cm tern. Bland svinekød, Saha-Ras, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil gennemstegt.
Bland spidskål, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en stor skål, og masser med hænderne i 30 sek.
Vend couscous i skålen med spidskål.
Server couscous og svinekød i skåle. Top med appelsinsalsa. Dryp med yoghurt.