Mexicansk 'burrito al pastor'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk 'burrito al pastor'

Mexicansk 'burrito al pastor'

med tomatsalsa og sprøde tortillachips

Al pastor er en mexicansk metode til at tilberede burritos. I vores variant af Al pastor burrito fylder vi lune tortillabrød med pulled pork krydret med BBQ-sauce og cajunkrydderier, korianderris, rødløg og ananas. Vi serverer dem med guacamole, fraiche, tomatsalsa og tortillachips.

Allergener:
Sulfitter
Sennep
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Langkornede hvide ris

1 pose

Koriander

300 g

Pulled pork

8 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

½ dåse

Ananasskiver

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Rødløg

1 stk

Tomat

100 g

Enchiladasauce

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Avocado

½ stk

Lime

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5417 kJ
Kalorier (kcal)1295 kcal
Fedt58.7 g
Mættet fedt15.1 g
Kulhydrat141.4 g
Sukker25.3 g
Protein43.7 g
Salt7.2 g

Redskaber

Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Bring vand [1,5 dl | 3 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris [1/2 pakke, 2P] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav salsa
2

Imens, hak tomat fint.

Bland tomat, enchiladasauce, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav pulled pork
3

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), BBQ-sauce, Ay Cajun-ba og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

Lav guacamole
4

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Mos avocado med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål. 

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Hak rødløg [1/2 stk, 2P] fint.

Hæld saft fra ananas [1/2 dåse, 2P], og hak groft.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til guacamolen.

Lav burritos
5

Hak koriander fint.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Vend koriander i gryden med ris. 

Fyld tortillabrød med halvdelen af korianderris, pulled pork, rødløg og ananas, og rul sammen til burritos.

Skær burritos i halve. 

Server
6

Anret burritos på tallerkner.

Server med guacamole, salsa, fraiche, resterende korianderris og tortillachips.