topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk krydret sej

Mexicansk krydret sej

med frisk pico de gallo og mild avocadocreme

I aften tager vi en kulinarisk tur til Mexico, og tilbereder en fantastisk mexicansk krydret sej. Vidunderligt tilbehør er luftige hvidløgsris, en mild avocadocreme med lime og fraiche og en spicy pico de gallo med tomat, rødløg, persille og lime.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

150 g

Basmatiris

1 stk

Tomat

1 stk

Lime

½ stk

Rødløg

5 g

Tex-Mex

½ stk

Avocado

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ efter behov

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)609 kcal
Energi (kJ)2547 kJ
Fedt22.02 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat65.81 g
Sukker6.3 g
Protein30.18 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

 

Forbered grøntsager
2

Skær tomat i 1 cm tern. Hak rødløg [½ stk, 2P] fint. Skær lime i både. Hak persille fint.

 

Bland pico de gallo
3

Bland tomat, rødløg, persille, et skvæt limesaft, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

 

Steg fisk
4

Krydr fisk med Tex-Mex og et nip salt. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland avokadocreme
5

Halver avocado [1/2 stk, 2P], fjern sten og grav indmad ud med en ske. Mos avocado med yoghurt og et skvæt limesaft i en lille skål. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

 

Server
6

Anret ris, fisk og pico de gallo i dybe tallerkener. Top med avocadocreme.