Mexicansk kyllinge-bulgurbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk kyllinge-bulgurbowl

Mexicansk kyllinge-bulgurbowl

med avocado-tomatsalat og tortillachips

I aften går den kulinariske rejse til Mexico, og vi frister med en fantastisk bowl fyldt med skønne ingredienser. Vi steger rødløg og kylling med kyllingebouillon og Tex-Mex krydderier, samtidigt som vi koger bulgur. Vi bygger vores bowl med bulgur, kylling, og frisk tomat og avocado. Vi topper med en frisk limedressing med mayonnaise, og server vores bowl med tortillachips.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Rødløg

1 stk

Avocado

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

½ stk

Lime

5 g

Tex-Mex

1 stk

Tomat

4 g

Kyllingebouillon

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3077 kJ
Kalorier (kcal)735 kcal
Fedt30.1 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat60.3 g
Sukker8.3 g
Protein46 g
Salt3.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur, halvdelen af kyllingebouillon og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil bløde.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak tomat groft. 

Halver lime [½ stk, 2P].

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling og rødløg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], resterende kyllingebouillon og Tex-Mex i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav dressing
4

Bland mayonnaise, limesaft [1 tsk | 2 tsk], vand [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered avocado
5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret bulgur i dybe tallerkener.

Top med kylling, tomat og avocado.

Dryp med limedressing.

Server med tortillachips.