topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk linsegryde

Mexicansk linsegryde

med tortillachips og frisk tomatsalsa

Aftenens kulinariske rejse går til Mexico, vi skal nemlig lave en fantastisk linsegryde, som får den perfekte smag af vores færdiglavede Tex-Mex krydderiblanding. Vi serverer vores linsegryde med en frisk tomatsalsa med lime og koriander, kølende fraiche og sprøde tortilla chips.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

1 dåse

Majs

1 pakke

Grønne linser

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ dåse

Tomatpuré

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Lime, økologisk

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

3 spsk

Vand (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2989 kJ
Kalorier (kcal)714 kcal
Fedt30.8 g
Mættet fedt8.9 g
Kulhydrat71.5 g
Sukker20.5 g
Protein31.1 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak løg fint. Skær peberfugt i 2 cm tern. Skær lime [1/2 stk, 2P] i både. Hæld væde fra majs. Skyl linser under koldt vand* i en si.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Steg løg i 2 min. Tilsæt peberfrugt, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, grøntsagsbouillon og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg videre i 1 min. Sænk til middellav varme.

Tilsæt majs og linser
3

Tilsæt majs, linser, et skvæt limesaft, vand* [3 spsk | 6 spsk] og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og lad simre i 5-6 min. Krydr med et nip peber*.

Forbered grøntsager
4

Skær tomat i 1 cm tern, og overfør til en mellemstor skål. Hak koriander groft.

Lav tomatsalsa
5

Tilsæt et skvæt limesaft, sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og halvdelen af koriander, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret linsegryde i dybe tallerkener. Top med tomatsalsa. Drys med revet mozzarella og resterende koriander. Server med fraiche og tortillachips.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image