topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk linsegryde

Mexicansk linsegryde

med sprøde tortillachips og frisk tomatsalsa

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Aftenens kulinariske rejse går til Mexico, vi skal nemlig lave en fantastisk linsegryde, som får den perfekte smag af vores færdiglavede Tex-Mex krydderiblanding. Vi serverer vores linsegryde med en frisk tomatsalsa med lime og koriander, kølende fraiche og sprøde tortilla chips.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

1 dåse

Majs

1 pakke

Grønne linser

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ dåse

Tomatpuré

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

75 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

3 spsk

Vand (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2994 kJ
Kalorier (kcal)716 kcal
Fedt30.6 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat72.4 g
Sukker22.4 g
Protein31.3 g
Salt5 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak løg fint. Halver peberfrugt, fjern kerner, og skær i 2 cm tern. Skær lime [1/2 st, 2P] i både. Hæld væde fra majs og linser af i en si.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Svids løg i 2 min. Tilsæt peberfrugt, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, grøntsagsbouillon og tomatpuré [1/2 unit, 2P], og steg i 1 min.

Tilsæt majs og linser
3

Sænk til middellav varme, tilsæt majs, linser, limesaft [1 tsk | 2 tsk], vand* [3 spsk | 5 spsk] og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og vend sammen. Lad simre i 5-6 min. Krydr med salt* og peber*.

Forbered grøntsager
4

Skær tomat i små stykker og stil til side i en skål. Hak koriander groft.

Lav tomatsalsa
5

Pres resterende lime i skålen med tomat. Tilsæt sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk], halvdelen af koriander, og smag til med salt* og peber*. Rør godt rundt og stil tomatsalsa til side.

Server
6

Anret linsegryde i dybe tallerkener. Pynt med revet ost, tomatsalsa og resterende koriander. Server med fraiche og tortilla chips.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image