Ugens fisk nyder på spændende tilberedningsmetoder. Vi panerer torsk i tortillachips og Tex-Mex krydderier, og steger den sprød. Vi serverer vores nacho-panerede torsk med ovnbagte cajunkrydrede kartofler og majs vendt med frisk spinat, og en kølende limedressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
37.5 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
250 g
Torsk
(Indeholder Fisk)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
500 g
Kartofler
1 dåse
Majs
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
½ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Halver lime.
Bland fraiche, limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.
Skyl spinat.
Hæld væde fra majs.
Knus tortillachips meget fint i posen med en kagerulle.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg i en anden dyb tallerken. Bland tortillachips og Tex-Mex i en tredje dyb tallerken.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Fordel majs på bagepladen, og vend sammen, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend kartofler med spinat på bagepladen lige inden servering.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret fisk og grøntsager på tallerkener.
Server med limedressing.