Mexicansk nacho-paneret torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk nacho-paneret torsk

Mexicansk nacho-paneret torsk

med cajunkrydrede kartofler og limedressing

Ugens fisk nyder på spændende tilberedningsmetoder. Vi panerer torsk i tortillachips og Tex-Mex krydderier, og steger den sprød. Vi serverer vores nacho-panerede torsk med ovnbagte cajunkrydrede kartofler og majs vendt med frisk spinat, og en kølende limedressing.

Allergener:
Fisk
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

37.5 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

1 dåse

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2660 kJ
Kalorier (kcal)636 kcal
Fedt15.4 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat83.1 g
Sukker9.3 g
Protein38 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav limedressing
2

Halver lime.

Bland fraiche, limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Forbered grøntsager
3

Skyl spinat.

Hæld væde fra majs.

Paner fisk
4

Knus tortillachips meget fint i posen med en kagerulle.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg i en anden dyb tallerken. Bland tortillachips og Tex-Mex i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Fordel majs på bagepladen, og vend sammen, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend kartofler med spinat på bagepladen lige inden servering.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk og grøntsager på tallerkener.

Server med limedressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image