Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Gør hverdagen til en fest med lækre vegetar burritos! Bløde tortillabrød fyldes med saftig plantefars stegt med Tex-Mex, Panamad-krydderi og chili, sprød kålsalat og en fantastisk pico de gallo med tomat, rødløg, koriander, chili og limesaft. En hverdagsfavorit, der også passer godt til weekenden!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rødløg
2 stk
Tomat
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
5 g
Tex-Mex
4 g
Panamad
1 g
Chiliflager
75 g
Spidskål, skåret
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Sukker (trin 3)
½ dl
Vand (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak rødløg og tomat fint.
Skær lime i både.
Hak koriander groft.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Bland tomat, limesaft [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip chiliflager, halvdelen af rødløg og halvdelen af koriander i en mellemstor skål.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars, resterende rødløg, gulerod, Tex-Mex, Panamad, et nip chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], og steg videre i 1 min.
Bland spidskål [1/2 pose, 2P], resterende koriander, et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med plantefars, spidskål, pico de gallo og en smule yoghurt, og rul sammen til burritos.