Mexicansk plantefarsburrito
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk plantefarsburrito

Mexicansk plantefarsburrito

med spicy pico de gallo og kølende yoghurt

Gør hverdagen til en fest med lækre vegetar burritos! Bløde tortillabrød fyldes med saftig plantefars stegt med Tex-Mex, Panamad-krydderi og chili, sprød kålsalat og en fantastisk pico de gallo med tomat, rødløg, koriander, chili og limesaft. En hverdagsfavorit, der også passer godt til weekenden!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

5 g

Tex-Mex

4 g

Panamad

1 g

Chiliflager

75 g

Spidskål, skåret

4 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)772 kcal
Energi (kJ)3229 kJ
Fedt28.9 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat88.4 g
Sukker14.6 g
Protein30.4 g
Salt10 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer 
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak rødløg og tomat fint.

Skær lime i både.

Hak koriander groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft. 

Lav pico de gallo
2

Bland tomat, limesaft [1/2 spsk | 1 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip chiliflager, halvdelen af rødløg og halvdelen af koriander i en mellemstor skål. 

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, resterende rødløg, gulerod, Tex-Mex, Panamad, et nip chiliflager, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], og steg videre i 1 min.

Forbered spidskål
4

Bland spidskål [1/2 pose, 2P], resterende koriander, et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med plantefars, spidskål, pico de gallo og yoghurt, og rul sammen til burritos.