Faldt du for den spændende titel på denne opskrift? Det kan vi sagtens forstå, her har vi nemlig skabt en eventyrlig opskrift. Vi laver en tropisk grydret med pulled pork, tomat, gulerod og sojasauce. Vi serverer vores gryderet med kokosris, majssalsa med tomat, forårsløg og lime, og kølende yoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Lime
4 g
Panamad
1 stk
Tomat
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ dåse
Majs
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
1 dåse
Tomatpuré
300 g
Pulled pork
1 stk
Gulerod
1 stk
Forårsløg
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
1.5 dl
Vand til sauce
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, tilsæt kokosmel, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg gulerod, Panamad og tomatpuré i 1-2 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt svinekød (inklusive lage fra pakken), vand og sojasauce, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Imens, hak tomat fint.
Hæld væde fra majs.
Halver lime.
Snit forårsløg fint.
Bland tomat, majs, forårsløg, limesaft, olivenolie og salt i en mellemstor skål.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden, og lad simre under omrøring i 2-3 min, eller indtil tyknet.
Anret kokosris i dybe tallerkener.
Top med gryderet og majssalsa.
Server med yoghurt.