topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicansk pulled pork-gryde

Mexicansk pulled pork-gryde

med kokosris og majssalsa

Faldt du for den spændende titel på denne opskrift? Det kan vi sagtens forstå, her har vi nemlig skabt en eventyrlig opskrift. Vi laver en tropisk grydret med pulled pork, tomat, gulerod og sojasauce. Vi serverer vores gryderet med kokosris, majssalsa med tomat, forårsløg og lime, og kølende yoghurt.

Allergener:
Mælk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Lime

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ dåse

Majs

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

1 dåse

Tomatpuré

300 g

Pulled pork

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

1.5 dl

Vand til sauce

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3677 kJ
Kalorier (kcal)879 kcal
Fedt40.9 g
Mættet fedt14.5 g
Kulhydrat88 g
Sukker13 g
Protein38.1 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, tilsæt kokosmel, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg gulerod
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft.

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg gulerod, Panamad og tomatpuré i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Forbered pulled pork
3

Tilsæt svinekød (inklusive lage fra pakken), vand og sojasauce, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Forbered råvarer
4

Imens, hak tomat fint.

Hæld væde fra majs.

Halver lime.

Snit forårsløg fint.

Lav majssalsa
5

Bland tomat, majs, forårsløg, limesaft, olivenolie og salt i en mellemstor skål.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden, og lad simre under omrøring i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Server
6

Anret kokosris i dybe tallerkener.

Top med gryderet og majssalsa.

Server med yoghurt.