Tacos kan indeholde alt muligt godt, men vi tør næsten love at I aldrig har prøvet denne spændende kombination. Vi bygger vores tacos med lune tortillas, stegt ananas og cajunkrydret kebab, og salat med gulerod, rødkål og ananasjuice. Og så topper dem vi dem med pico de gallo med rødløg, tomat, koriander og lime, og spicy srirachamayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
1 stk
Tomat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
75 g
Rødkål, skåret
½ dåse
Ananasskiver
1 stk
Rødløg
1 stk
Gulerod
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
1 spsk
Olie til salsa
¼ tsk
Salt til salsa
1 spsk
Olie til slaw
¼ tsk
Salt til slaw
1 spsk
Mel til vegetarprotein
1 spsk
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak rødløg, tomat og koriander fint.
Halver lime.
Riv gulerod groft.
Hæld saft fra ananas i en lille skål, og dup ananas tør med køkkenrulle.
Bland rødløg, tomat, koriander, limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Bland gulerod, rødkål, ananassaft, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Hak ananas groft.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg ananas i 1-2 min, eller indtil let brunet, og overfør til en tallerken.
Bland kebab, hvedemel, Ay Cajun-ba og grøntsagsbouillon i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab i 3-4 min, eller indtil brunet.
Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland srirachamayonnaise og vand i en lille skål.
Fyld tortillabrød med salat, ananas, kebab, pico de gallo og srirachamayonnaise.