Tacos er altid en god ide – især når de kan laves så hurtigt, at maden er på bordet på 15 minutter! I denne super enkle opskrift fylder vi varme tortillas med en syrlig og sprød æbleslaw med rødkål og lime. Vi topper med stegt ørred krydret med Mamas Favorit og en cremet Cajun-dressing på fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ørred
(Indeholder Fisk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
1 stk
Lime
1 stk
Æble
75 g
Rødkål, skåret
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Gulerod, Julienne
½ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 3)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikroovn.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mamas Favorit og et nip salt.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skær æble i 1/2 cm stave.
Skær lime i både.
Bland gulerod, æble, rødkål, salt [1/2 tsk | 1 tsk], et skvæt limesaft og et nip peber i en stor skål.
Bland fraiche, Ay Cajun-ba, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et skvæt limesaft i en lille skål.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med slat og fisk.
Top med dressing.