topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske ørredtacos

Mexicanske ørredtacos

med saftig æbleslaw og cajunkrydret fraiche

Tacos er altid en god ide – især når de kan laves så hurtigt, at maden er på bordet på 15 minutter! I denne super enkle opskrift fylder vi varme tortillas med en syrlig og sprød æbleslaw med rødkål og lime. Vi topper med stegt ørred krydret med Mamas Favorit og en cremet Cajun-dressing på fraiche.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Æg
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ørred

(Indeholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 stk

Lime

1 stk

Æble

75 g

Rødkål, skåret

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3031 kJ
Kalorier (kcal)724 kcal
Fedt27 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat82.3 g
Sukker19.2 g
Protein36 g
Salt3.9 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg fisk
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikroovn.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mamas Favorit og et nip salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend fisk, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland slaw
2

Imens, skær æble i 1/2 cm stave.

Skær lime i både.

Bland gulerod, æble, rødkål, salt [1/2 tsk | 1 tsk], et skvæt limesaft og et nip peber i en stor skål.

Bland dressing
3

Bland fraiche, Ay Cajun-ba, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et skvæt limesaft i en lille skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Fyld tortillabrød med slat og fisk. 

Top med dressing.