En fantastisk alt-i-en ret, med masser af smage og farver. Den lækre sauce indeholder masser af herlige grøntsager, zucchini, champignon, tomat og hvidløg. Saucen blandes med pasta i gryden, så der bliver mindre opvask! Vi topper med revet mozzarella og purløg, for at give retten et ekstra twist!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Zucchini
200 g
Champignon
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Tomat
1 pose
Purløg
4 g
Middelhavsdrøm
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
1 spsk
Smør (trin 5)
½ tsk
Salt (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 2 cm tern. Skær svampe i tynde skiver. Hak tomat groft. Snit purløg fint. Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svampe, og steg i 2-3 min. Skru ned til middel varme. Tilsæt zucchini, krydr med et nip salt* og peber*, og steg under omrøring i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål.
Kom pasta i gryden med kogende vand*, og kog i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Kom pasta tilbage i gryden, og vend eventuelt med en smule olivenolie*.
Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt tomat, hvidløg og Middelhavsdrøm, og steg i 2-4 min. Skru ned til lav varme. Tilsæt grøntsagsbouillon, ricotta, crème fraiche [1/2 pakke, 2P] og pastavand. Tilsæt halvdelen af purløg, og krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*.
Tilsæt zucchini, svampe og pasta, og vend sammen. Tilsæt smør* [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost og resterende purløg.