Middelhavsinspireret paneret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret paneret grillost

Middelhavsinspireret paneret grillost

med balsamicogrøntsager og calabresedressing

I aften drømmer vi os væk til middelhavet, og frister med sprødstegt grillost paneret i citronpeber, panko og persille. Samtidigt ovnbager vi kartofler, zucchini og rødløg, som vi vender med balsamico, og laver en frisk salat med rucola og tomat. Vi serverer herlighederne med en smukt grøn calabresedressing med calabresepesto, hvidløg og yoghurt.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 g

Citronpeber

1 pose

Bredbladet persille

300 g

Kartofler

½ stk

Zucchini

40 g

Rucola

1 stk

Tomat

1 stk

Rødløg

24 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Hvidløgsfed

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

60 g

Calabresepesto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3538 kJ
Kalorier (kcal)846 kcal
Fedt44.7 g
Mættet fedt28.6 g
Kulhydrat73.8 g
Sukker16.5 g
Protein39.3 g
Salt7.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) og rødløg i 1 cm både.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm halve skiver.

Hak persille og tomat groft.

Skyl rucola.

Bag kartofler
2

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Paner grillost
3

Skær grillost i tynde skiver (3 pr. person).

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en tallerken.

Bland panko, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], citronpeber og persille i en anden dyb tallerken.

Kom hvedemel [2 spsk | 4 spsk] i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. 

Steg grillost
4

Fordel zucchini og rødløg på en anden på en bageplade med bagepapir, når kartoflerne har 15 min tilbage. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil bløde.

Vend grøntsager med balsamico og sukker [1 spsk I 2 spsk] på bagepladen, og bag videre i 5 min.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Lav salat
5

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland calabresepesto, hvidløg, yoghurt og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland rucola, tomat, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål .

Vend færdige kartofler med færdige grøntsager på bagepladen.

Server
6

Anret grøntsager og kartofler på tallerkener.

Top med grillost.

Server med salat og calabresedressing.