Middelhavsinspireret sprød kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspireret sprød kuller

Middelhavsinspireret sprød kuller

med bagte grøntsager og persillebulgur

Ugens fisk er et fyrværkeri af smage og farver. Vi panerer ørred i panko med middelhavskrydderier, og steger den sprød. Samtidig koger vi bulgur som vi derefter blander med frisk persille og ovnbagt rødløg, zucchini og tomat. Vi topper herlighederne med en kølende citronyoghurt og knasende græskarkerner.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Proteinrig
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Fisk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Tomat

1 stk

Rødløg

1 stk

Zucchini

2 g

Middelhavsdrøm

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pose

Bredbladet persille

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ stk

Citron

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2641 kJ
Kalorier (kcal)631 kcal
Fedt26.2 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat47.5 g
Sukker9.7 g
Protein44.8 g
Salt3.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Skær zucchini i 1 cm halve skiver.

Skær rødløg og tomat i 2 cm både.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.

Kog bulgur
2

Bring vand [2,5 dl | 4,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt bulgur og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.

Paner fisk
3

Imens, pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken. 

Bland panko, Mamas Favorit og salt [1/2 tsk I 1 tsk] i en anden dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i æg og derefter i panko. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland bulgur
5

Imens, hak persille fint.

Halver citron [1/2 stk, 2P].

Bland yoghurt, et stort skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend bagte grøntsager, persille, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i gryden med færdig bulgur.

Server
6

Anret bulgur og fisk i dybe tallerkener.

Top med citronyoghurt og græskarkerner.