Denne vidunderlige salat er en fyldig salat, som fører tankerne til middelhavsmad. Basen er couscous og en klassisk og velsmagende pestodressing, der bliver cremet af mayonnaise. Salat, agurk og cherrytomater bidrager med farve og struktur. Salaten er toppet med oksekødsstrimler stegt i middelhavskrydderier, og ristede græskarfrø.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede)
200 g
Oksekødsstrimler
125 g
Cherrytomater
30 g
Blandet salat
4 g
Middelhavsdrøm
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
1 stk
Agurk
1 pakke
Græskarkerner
4 g
Oksebouillon
2.5 dl
Vand (trin 2)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Halver cherrytomater, og overfør til et ildfast fad. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil let karamelliseret. Skyl salat [1/2 pose, 2P] under koldt vand* i et dørslag.
Bring en gryde med vand* [2,5 dl | 5 dl] og oksebouillon i kog. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Skræl agurk til lange, tynde bånd, og hak resterende agurk groft. Bland pesto [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, vand* [1 spsk I 2 spsk] og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Rist græskarkerner i 2-3 min. Overfør til en lille skål. Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på høj varme. Tilsæt oksekød, Middelhavsdrøm og et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Bland salat, agurk og halvdelen af pestodressing i en stor skål. Vend cherrytomater (inklusive saft fra fadet) i gryden med couscous, og smag til med salt* og peber*.
Anret couscous og cherrytomater i dybe tallerkener. Top med salat og oksekød. Dryp med resterende pestodressing. Drys med græskarkerner.