topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild rejekarry

Mild rejekarry

med nudler og pak choi

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Børnevenlig
Let at lave
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

1 stk

Pak choi

2 stk

Gulerod

1 stk

Lime, økologisk

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

100 ml

Kokosmælk

30 g

Rød karrypasta

150 g

Sobanudler

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)247 kcal
Energi (kJ)1033 kJ
Fedt10.13 g
Mættet fedt8.3 g
Kulhydrat19.78 g
Sukker12.8 g
Protein17.9 g
Salt3.5 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær pak choi i kvarte på langs. Skær gulerod (uskrællet) i 3 cm lange, tynde strimler. Snit forårsløg i fint. Hak rejer groft på et andet skærebræt.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt pak choi og ingefær, og steg videre i 2 min. Tilsæt hvidløg, limeskal og karrypasta, og steg under omrøring i yderligere 1 min.

Kog karry
3

Skru ned til middel varme. Tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce [½ pakke, 2P], sukker* [1 tsk | 2 tsk] og rejer, og lad simre under omrøring i 3-4 min. Tag panden af varmen. TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat. 

Kog nudler
4

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog nudler i 1-2 min [3-4 min, 4P], eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen. Tilsæt limesaft [½ stk | 1 stk], og krydr med et nip salt* og peber* .

Server
6

Anret nudler og karry i skåle. Top med forårsløg. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image