De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Ingefær
1 stk
Pak choi
2 stk
Gulerod
1 stk
Lime, økologisk
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
100 ml
Kokosmælk
30 g
Rød karrypasta
150 g
Sobanudler
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Forårsløg
1 tsk
Sukker (trin 3)
Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær pak choi i kvarte på langs. Skær gulerod (uskrællet) i 3 cm lange, tynde strimler. Snit forårsløg i fint. Hak rejer groft på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min. Tilsæt pak choi og ingefær, og steg videre i 2 min. Tilsæt hvidløg, limeskal og karrypasta, og steg under omrøring i yderligere 1 min.
Skru ned til middel varme. Tilsæt kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce [½ pakke, 2P], sukker* [1 tsk | 2 tsk] og rejer, og lad simre under omrøring i 3-4 min. Tag panden af varmen. TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog nudler i 1-2 min [3-4 min, 4P], eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.
Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen. Tilsæt limesaft [½ stk | 1 stk], og krydr med et nip salt* og peber* .
Anret nudler og karry i skåle. Top med forårsløg. Server med limebåde.