De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
90 ml
Kokosmælk
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
2 stk
Gulerod
1 stk
Lime
1 stk
Pak choi
10 g
Ingefærpasta
150 g
Mienudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
30 g
Rød karrypasta
150 g
Kongerejer
(Indeholder Krebsdyr)
1 g
Chiliflager
1 stk
Forårsløg
1 spsk
Olie til stegning
1 tsk
Sukker til sauce
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær lime i både.
Hak pak choi groft, og snit forårsløg fint.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.
Hak rejer groft på et andet skærebræt.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil mør.
Tilsæt pak choi og ingefærpasta, og steg videre i 2 min.
Tilsæt karrypasta, og steg i yderligere 1 min.
Sænk til middel varme, og tilsæt kokosmælk, sojasauce, sukker og rejer.
Bring i kog, og kog under omrøring i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemtilberedte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Imens, tilsæt nudler til gryden med kogende vand, og kog i 4-6 min, eller indtil bløde.
Hæld vand fra, og skyl under koldt vand i en si.
Tilsæt nudler til stegepanden, og vend sammen.
Tilsæt et skvæt limesaft, og smag til med salt og peber.
Anret nudler og rejekarry i dybe tallerkener.
Top med forårsløg og chiliflager.
Server med resterende limebåde.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.