topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mild Thai red chicken curry

Mild Thai red chicken curry

with fried onions and fresh coriander

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

30 g

Rød karrypasta

150 g

Langkornede hvide ris

100 ml

Kokosmælk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Lime

½ stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

1 dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2960 kJ
Kalorier (kcal)708 kcal
Fedt22.2 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat80.8 g
Sukker8.7 g
Protein45.1 g
Salt6.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6