topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Enkel miso-glaseret laks

Enkel miso-glaseret laks

med ingefærris og pak choi-salat

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. Misopasta er en japansk pasta, der hovedsageligt består af fermenteret sojabønner. I aften steger vi laks, og glacerer den derefter i en miso-glace med sojasauce. Vi server vores Miso-glaseret laks med aromatiske ingefærris, en frisk pak choi-salat med gulerod og lime, og spicy srirachayoghurt.

Tags:
Lynhurtig
Stærk
Hurtig
Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten
Mælk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

15 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Lime

10 g

Sriracha

½ stk

Gulerod, Julienne

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

10 g

Ingefærpasta

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til fisk

1 tsk

Sukker til glace

½ spsk

Mel til glace

½ dl

Vand til glace

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3239 kJ
Kalorier (kcal)774 kcal
Fedt35.9 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat77.3 g
Sukker7.5 g
Protein36.5 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Steg laks
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min. Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Imens, bland misopasta, sojasauce, sukker, hvedemel og vand i en lille skål.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Lav salat
3

Hak pak choi fint, og skær lime i både.

Bland pak choi, gulerod, limesaft, salt og olivenolie i en mellemstor skål.

Tag panden af varmen, og vend laks med miso-glace.

Vend ingefærpasta i gryden med færdigkogt ris.

Bland sriracha, yoghurt og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret ingefærris i dybe tallerkener.

Top med salat og laks.

Drys med sesamfrø.

Server med srirachayoghurt.