topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Misoglaseret kuller

Misoglaseret kuller

med syltede grøntsager og cremet coleslaw

Miso er en pasta lavet af sojabønner, som er yderst populær i japansk madlavning. I aften steger vi kuller og blander den med en dejlig glace med misopasta, sojasauce og hvidløg. Vi serverer vores misoglaserede kuller med ris, coleslaw og syltet agurk og gulerod.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Proteinrig
Mælkefri
Hurtig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Fisk
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

3 tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Hvedemel (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2641 kJ
Kalorier (kcal)631 kcal
Fedt15 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat82.3 g
Sukker15.8 g
Protein38.9 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Sylt grøntsager
2

Imens, skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

Vend agurk og gulerod i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Bland misoglace
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland misopasta, sojasauce [1/2 pakke, 2P], hvidløg, sukker [1 spsk | 2 spsk], hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en lille skål.

Steg fisk
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og tag panden af varmen. Tilsæt misoglace, og øs over fisk indtil dækket.  

Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland salat
5

Imens, bland snittet kålsalat og mayonnaise i en mellemstor skål.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risene får form som en kuppel. Fortsæt med risene til resten af portionerne.

Anret ris, fisk, coleslaw og grøntsager på tallerkener. 

Top fisk med misoglace.