Miso er en pasta lavet af sojabønner, som er yderst populær i japansk madlavning. I aften steger vi kuller og blander den med en dejlig glace med misopasta, sojasauce og hvidløg. Vi serverer vores misoglaserede kuller med ris, coleslaw og syltet agurk og gulerod.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
30 g
Misopasta
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Agurk
1 stk
Gulerod
25 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Vand* (trin 2)
3 tsk
Sukker (trin 3)
½ spsk
Hvedemel (trin 3)
½ dl
Vand (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd.
Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.
Vend agurk og gulerod i skålen, og stil til side.
Hæld lage fra inden servering.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland misopasta, sojasauce [1/2 pakke, 2P], hvidløg, sukker [1 spsk | 2 spsk], hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en lille skål.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og tag panden af varmen. Tilsæt misoglace, og øs over fisk indtil dækket.
Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, bland snittet kålsalat og mayonnaise i en mellemstor skål.
Krydr med et nip salt og peber.
Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risene får form som en kuppel. Fortsæt med risene til resten af portionerne.
Anret ris, fisk, coleslaw og grøntsager på tallerkener.
Top fisk med misoglace.