topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Misoglaseret kuller

Misoglaseret kuller

med syltede grøntsager og cremet kålsalat

Miso er en pasta lavet af sojabønner, som er yderst populær i japansk madlavning. I aften steger vi kuller og blander den med en dejlig glace med misopasta, sojasauce og hvidløg. Vi serverer vores misoglaserede kuller med ris, coleslaw og syltet agurk og gulerod.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Fisk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

150 g

Snittet kålsalat

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

1 tsk

Sukker (trin 3)

½ spsk

Hvedemel (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2631 kJ
Kalorier (kcal)629 kcal
Fedt15.4 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat83.5 g
Sukker11.3 g
Protein38.5 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Sylt grøntsager
2

Imens, skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd.

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Bland limesaft, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

Vend agurk og gulerod i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Bland misoglace
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland misopasta, sojasauce [1/2 pakke, 2P], hvidløg, sukker [1 spsk | 2 spsk], hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] og vand [1/2 dl | 1 dl] i en lille skål.

Steg fisk
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og peber. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og tag panden af varmen. 

Tilsæt misoglace, og øs over fisk indtil dækket.  

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tyk.

Bland salat
5

Imens, bland snittet kålsalat og mayonnaise i en mellemstor skål.

Krydr med salt og peber.

Server
6

Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risene får form som en kuppel. Fortsæt med risene til resten af portionerne.

Anret fisk, coleslaw og grøntsager ved siden af. 

Top fisk med misoglace.