topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Misostegt svinekød

Misostegt svinekød

med stegte grøntsager og frisk forårsløg

Miso er en pasta lavet af sojabønner, som er yderst populær i japansk madlavning. I aften steger vi kød, peberfrugt og zucchini, og blander dem derefter i en sauce med misopasta, sojasauce og hvidløg. Vi serverer vores misostegt svinekød med luftige ris, ristede sesamfrø og frisk forårsløg.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Proteinrig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Zucchini

30 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Forårsløg

150 g

Langkornede hvide ris

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

5 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 dl

Vand (trin 5)

3 tsk

Sukker (trin 5)

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)629 kcal
Energi (kJ)2630 kJ
Fedt13.4 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat82.9 g
Sukker15.5 g
Protein41.1 g
Salt5.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Rist sesamfrø
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist sesamfrø [½ pakke, 2P] i 2-3 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Forbered råvarer
3

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær zucchini i 1 cm halve skiver.

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, og krydr med et nip salt og peber.

Steg kød
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 2-3 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt peberfrugt og zucchini, og steg videre 
i 3-4 min, eller indtil grøntsagerne er bløde og kødet er gennemstegt.

Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt

Tilsæt misosauce
5

Imens, snit forårsløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland misopasta, sojasauce [1/2 pakke, 2P], 
hvidløg, vand [1 dl | 2 dl], sukker [1 spsk | 2 spsk] og hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.

Sænk til middel varme.

Tilsæt misosauce til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med svinekød og grøntsager.

Drys med sesamfrø og forårsløg.