Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En lækker sesambagel fyldt med laks, frisk mango og avocadocreme med fraiche er lynhurtig at lave, og er skøn på alle tidspunkter af dagen - morgen, middag og aften!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Sesambagel
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder Fisk)
1 stk
Mango
1 stk
Avocado
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
¼ tsk
Salt til guacamole
1 spsk
Smør til brød
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.
Halver bagels.
Placer bagels på en bageplade med bagepapir.
Varm i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Bland avocado med fraiche, salt og et nip peber i en lille skål med en gaffel.
TIP: Brug en blender til at lave en endnu mere cremet avocadocreme.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 0,5 cm tynde skiver. Bred dem ud som en vifte.
Smør bagels med smør.
Anret mangovifter på bagels, top med røget laks og avocadocreme, og luk bagelen.