Morgenmadsbagel med røget laks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Morgenmadsbagel med røget laks

Morgenmadsbagel med røget laks

2 portioner | med mango og avocadocreme

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En lækker sesambagel fyldt med laks, frisk mango og avocadocreme med fraiche er lynhurtig at lave, og er skøn på alle tidspunkter af dagen - morgen, middag og aften!

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Sesam
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

1 stk

Mango

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til guacamole

1 spsk

Smør til brød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3076 kJ
Kalorier (kcal)735 kcal
Fedt30.8 g
Mættet fedt11.1 g
Kulhydrat81.6 g
Sukker23.7 g
Protein26.8 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Varm bagels
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft.

Halver bagels.

Placer bagels på en bageplade med bagepapir. 

Varm i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.

TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Lav avocadocreme
2

Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Bland avocado med fraiche, salt og et nip peber i en lille skål med en gaffel.

TIP: Brug en blender til at lave en endnu mere cremet avocadocreme.

Forbered mango
3

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 0,5 cm tynde skiver. Bred dem ud som en vifte.

Server
4

Smør bagels med smør.

Anret mangovifter på bagels, top med røget laks og avocadocreme, og luk bagelen.