Sprøde tortillachips med cremet guacamole
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprøde tortillachips med cremet guacamole

Sprøde tortillachips med cremet guacamole

Delevenlig ret | og hjemmelavet salsa

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Hvem kan sige nej til lune og sprøde tortillachips med lækre dips? Imens chipsene lunes i ovnen, laver vi en uimodståelig guacamole med lime og koriander, og en frisk salsa med tomat, rødløg og jalapeño.

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

2 stk

Avocado

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

½ stk

Jalapeno

3 stk

Tomat

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til guacamole

¼ tsk

Salt til salsa

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2827 kJ
Kalorier (kcal)676 kcal
Fedt37.3 g
Mættet fedt6.9 g
Kulhydrat60.1 g
Sukker9.5 g
Protein8.8 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Varm tortillachips
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Fordel tortillachips på en bageplade.

Bag i ovnen i 4-5 min.

Lav guacamole
2

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Halver lime.

Hak koriander fint.

Bland avocado, et stort skvæt limesaft, koriander, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav salsa
3

Hak rødløg og tomat fint.

Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og halvdelen af tomat i 3-4 min.

Sluk for varmen, tilsæt resten af tomat, jalapeños, salt og et nip peber. 

TIP: Undlad jalapeñoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
4

Server tortillachips med salsa og guacamole.