Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Hvem kan sige nej til lune og sprøde tortillachips med lækre dips? Imens chipsene lunes i ovnen, laver vi en uimodståelig guacamole med lime og koriander, og en frisk salsa med tomat, rødløg og jalapeño.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan indeholde Mælk)
2 stk
Avocado
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
½ stk
Jalapeno
3 stk
Tomat
1 stk
Rødløg
¼ tsk
Salt til guacamole
¼ tsk
Salt til salsa
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Fordel tortillachips på en bageplade.
Bag i ovnen i 4-5 min.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Halver lime.
Hak koriander fint.
Bland avocado, et stort skvæt limesaft, koriander, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Hak rødløg og tomat fint.
Flæk jalapeño, fjern kerner, og hak fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og halvdelen af tomat i 3-4 min.
Sluk for varmen, tilsæt resten af tomat, jalapeños, salt og et nip peber.
TIP: Undlad jalapeñoen, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.
Server tortillachips med salsa og guacamole.