'Naked' svine- og kalvekødscheeseburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
'Naked' svine- og kalvekødscheeseburger

'Naked' svine- og kalvekødscheeseburger

med regnbuefritter og burgerdressing

Elsker du en god burger men har ikke lyst til brødet? Så er vores 'Naked' svine- og kalvekødscheeseburger med løgrelish lige noget for dig! Her møder bøffen en bund af salat og tomat, og toppes med ost og en sød og syrlig relish. Ved siden af kommer der fritter og hjemmelavet burgerdressing, så oplevelsen af "burger night" stadig er intakt.

Allergener:
Gluten
Hvede
Sesam
Soja
Bløddyr
Mælk
Æg
Sennep
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

1 stk

Gulerod

1 stk

Rødbede

250 g

Hakket svine-/kalvekød

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Rødløg

25 g

Umamisauce

(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

100 g

Romainesalat

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

8 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

¼ tsk

Salt til karamelliserede løg

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

1

Æg til bøffer

¼ tsk

Salt til bøffer

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3632 kJ
Kalorier (kcal)868 kcal
Fedt53.7 g
Mættet fedt17.7 g
Kulhydrat61.9 g
Sukker19.5 g
Protein44.8 g
Salt7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler, gulerod og rødbede (uskrællede) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav relish
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt umamisauce, smør, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Overfør til en skål.

Forbered bøffer
3

Imens, skær tomat i tynde skiver.

Skær roden af salat, og skil bladene ad. Hak groft.

Bland hakket svine-/kalvekød, æg, rasp, halvdelen af Hello Sunrise, salt og et nip peber i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Steg bøffer
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Steg bøffer i 4-5 min, eller indtil gennemstegt.

Top med gouda, og dæk til med låg i 30 sek, eller indtil osten er smeltet.

VIGTIGT: Bøfferne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Bland dressing
5

Imens, bland mayonnaise, resterende Hello Sunrise og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Anret fritter, salat og tomat på tallerkener.

Top salat med bøf og relish.

Server med burgerdressing.