Cheddarpaneret kylling og citrondressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cheddarpaneret kylling og citrondressing

Cheddarpaneret kylling og citrondressing

med grøntsagsmos og æble-kålslaw

I humør til sprødstegt kylling? Vores Cheddarpaneret kylling og citrondressing er indbegrebet af forførende hyggemad, med kartoffel-gulerodsmos og sprød kålsalat, der giver en herlig pause fra det sædvanlige.

Allergener:
Mælk
Selleri
Sennep
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Bagekartoffel

2 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryststrimler

g

Kyllingebryst

50 g

Revet cheddar/gouda

(Indeholder Mælk)

4 g

Hello Sunrise

(Indeholder Selleri, Sennep)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Æble

150 g

Kålblanding, skåret

50 ml

Citrondressing med kærnemælk

(Indeholder Mælk, Sennep, Æg Kan indeholde Selleri, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Mel til panering

1

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3132 kJ
Kalorier (kcal)749 kcal
Fedt33.9 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat61.5 g
Sukker19.5 g
Protein53.5 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Lav mos
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler og gulerod, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg. 

Kog kartofler, gulerod og hvidløg i 11-13 min, eller indtil kartofler nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Forbered kylling
2

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Paner kylling
3

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken. 

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland revet cheddar/gouda, Hello Sunrise, panko og et nip peber i en tredje dyb tallerken. 

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i osteblanding. Pres let ned, så blanding sidder fast. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
5

Imens, riv æble groft.

Bland, æble, kålblanding, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Server
6

Anret grøntsagsmos, kylling og kålsalat på tallerkener.

Server med citrondressing.