topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nudelwok

Nudelwok

med sur-sød svinekød, ananas & sesamfrø

Det asiatiske køkken er kendetegnet ved intense krydderier og smage, heriblandt den velkendte sur-søde sauce, der er i stand til at spicy enhver ret op, og tage den til det næste niveau. Det er også tilfældet med vores nudelwok, som er vendt i den asiatiske marinade, og toppet med sesamfrø. Serveres med limebåde.

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

10 g

Sesamfrø

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

1 stk

Grøn peberfrugt

1 stk

Gulerod

50 g

Ananas

300 g

Svinekamfilet

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Ketchup

200 g

Nudler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 tsk

Sukker

2 spsk

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)382 kcal
Energi (kJ)1600 kJ
Fedt21.34 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat19.15 g
Sukker13.6 g
Protein32.45 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær peberfrugt i tynde strimler. Halver gulerod (uskrællet), og skær i skiver. Skær kød i 1 cm tykke strimler.

Lav sur-sød marinade
2

Bland sojasauce, hvidløg, ketchup, ananas, sukker*, vand*, limeskal, 1/2 sesamfrø og en smule limesaft i en skål.

Kog nudler
3

Kog nudler i 8-9 min.

Steg grøntsager
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg peberfrugt og gulerod i 4-5 min, og stil til side i en skål.

Steg kød
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg kød i 3-4 min. Tilsæt sur-sød sauce, og lad det hele simre under omrøring i 2-3 min. Tilsæt grøntsager, og rør rundt. 

Server
6

Anret nudler i skåle. Top med sur-sød svinekød og resterende sesamfrø. Server med limebåde.