Det asiatiske køkken er kendetegnet ved intense krydderier og smage, heriblandt den velkendte sur-søde sauce, der er i stand til at spicy enhver ret op, og tage den til det næste niveau. Det er også tilfældet med vores nudelwok, som er vendt i den asiatiske marinade, og toppet med sesamfrø. Serveres med limebåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
10 g
Sesamfrø
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Lime
1 stk
Grøn peberfrugt
1 stk
Gulerod
50 g
Ananas
300 g
Svinekamfilet
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
25 g
Ketchup
200 g
Nudler
4 tsk
Sukker
2 spsk
Vand
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Skær peberfrugt i tynde strimler. Halver gulerod (uskrællet), og skær i skiver. Skær kød i 1 cm tykke strimler.
Bland sojasauce, hvidløg, ketchup, ananas, sukker*, vand*, limeskal, 1/2 sesamfrø og en smule limesaft i en skål.
Kog nudler i 8-9 min.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg peberfrugt og gulerod i 4-5 min, og stil til side i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Steg kød i 3-4 min. Tilsæt sur-sød sauce, og lad det hele simre under omrøring i 2-3 min. Tilsæt grøntsager, og rør rundt.
Anret nudler i skåle. Top med sur-sød svinekød og resterende sesamfrø. Server med limebåde.