Olive and basil baked Salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Olive and basil baked Salmon

with roasted vegetables and pear salad

Allergener:
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Rødløg

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

20 g

Kalamataoliven

1 pose

Basilikum

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

30 g

Spinat

½ stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3031 kJ
Kalorier (kcal)724 kcal
Fedt42.5 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat54.8 g
Sukker8.2 g
Protein32.7 g
Salt3.9 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image