One-pot cajun-ris
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
One-pot cajun-ris

One-pot cajun-ris

med stegte grøntsager og cremet avocado

Krydret og farverig hverdagsmiddag med basmatiris, selleri, porre, peberfrugt, tomatpuré og vores færdige krydderiblanding Ay Cajun-ba. Du tilbereder de vidunderlige cajun-ris ​​på under 45 min og serverer den derefter med avocado og kølende yoghurt. Ay Cajun-ba det smager godt!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Sulfitter
Selleri
Hvede
Soja
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Peberfrugt

1 stk

Avocado

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

½ stk

Bladselleri

(Indeholder Selleri)

½ dåse

Tomatpuré

1 pose

Bredbladet persille

150 g

Basmatiris

1 stk

Forårsløg

2 stk

Tomat

20 g

Sriracha

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)632 kcal
Energi (kJ)2642 kJ
Fedt22.2 g
Mættet fedt6.3 g
Kulhydrat84 g
Sukker22 g
Protein14.3 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær bladselleri [1/2 stk, 2P] i tynde skiver.

Skær tomat i 1 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler. 

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg forårsløg, tomat, bladselleri og peberfrugt med et nip salt i 4-5 min.

Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], sriracha og Ay Cajun-ba, og steg videre i 1-2 min.

TIP: Sriracha er stærk, så tilsæt forsigtigt efter smag.

Tilsæt ris
3

Tilsæt ris, vand [3 dl | 6 dl], grøntsagsbouillon og sojasauce, og bring i kog.

Sænk til lav varme, og lad simre i 10-12 min, eller indtil risen er blød.

Forbered persille og avocado
4

Imens, hak persille fint.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Tilsæt persille
5

Tilsæt persille til stegepanden, og smag til med salt og peber.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med avocado. 

Dryp med yoghurt.