Krydret og farverig hverdagsmiddag med basmatiris, selleri, porre, peberfrugt, tomatpuré og vores færdige krydderiblanding Ay Cajun-ba. Du tilbereder de vidunderlige cajun-ris på under 45 min og serverer den derefter med avocado og kølende yoghurt. Ay Cajun-ba det smager godt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Peberfrugt
1 stk
Avocado
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
½ stk
Bladselleri
(Indeholder Selleri)
½ dåse
Tomatpuré
1 pose
Bredbladet persille
150 g
Basmatiris
1 stk
Forårsløg
2 stk
Tomat
20 g
Sriracha
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
3 dl
Vand (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
Skær bladselleri [1/2 stk, 2P] i tynde skiver.
Skær tomat i 1 cm tern.
Snit forårsløg fint.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg forårsløg, tomat, bladselleri og peberfrugt med et nip salt i 4-5 min.
Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], sriracha og Ay Cajun-ba, og steg videre i 1-2 min.
TIP: Sriracha er stærk, så tilsæt forsigtigt efter smag.
Tilsæt ris, vand [3 dl | 6 dl], grøntsagsbouillon og sojasauce, og bring i kog.
Sænk til lav varme, og lad simre i 10-12 min, eller indtil risen er blød.
Imens, hak persille fint.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Tilsæt persille til stegepanden, og smag til med salt og peber.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med avocado.
Dryp med yoghurt.