Tag hele familien med i køkkenet i aften, vi skal nemlig lave en masse godt. Vi ovnbager rødbede, gulerod, kartofler og pastinak, og vender dem derefter med salat. De får selskab i ovnen af kuller, som vi topper med sennep og oste-pankoblanding. Vi serverer herlighederne med en cremet urtecreme med fraiche, hvidløg og frisk persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 pose
Bredbladet persille
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Pastinak
300 g
Kartofler
1 stk
Rødbede
60 g
Blandet salat
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 stk
Gulerod
½ stk
Hvidløgsfed
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødbede (uskrællet), gulerod (uskrællet), kartofler (uskrællet) og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Bland finrevet ost, panko, olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.
Dub fisk tør med køkkenrulle, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og overfør til et ildfast fad med bagepapir.
Smør fisk med sennep, og top med pankotopping. Pres med en ske, så det fastner.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gylden og gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, skyl salat.
Hak persille fint.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland fraiche, hvidløg, persille og et nip salt og peber i en lille skål.
Vend bagte rodfrugter med salat på bagepladen lige inden servering.
Krydr med et nip salt.
Anret rodfrugter og fisk på tallerkener.
Server med urtecreme.