Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Her kommer verdens måske bedste (og letteste) pesto-ostebrød! Et brød du fylder med en nærmest syndig ostepesto, med BÅDE gruyére og finrevet ost. Brødet bages i ovnen, og ud kommer et velduftende, sprødt pestobrød, som vil få enhver italiener til at sige "mamma mia"!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
50 g
Revet Gruyere
(Indeholder Mælk)
60 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
3 stk
Hvidløgsfed
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, gruyére, finrevet ost og grøn pesto i en mellemstor skål.
Placer ciabatta mellem skafterne af to grydeskeer på et skærebræt.
Skær tynde snit (men ikke helt igennem) med 2 cm mellemrum. Der bliver ca 10 skiver brød.
Placer ciabatta på en bageplade med bagepapir.
Smør pesto ned i hver rille i brødet, og fordel resten oven på brødet.
Varm i 10-12 min, eller indtil ost er smeltet og gylden.
Server pestohvidløgsbrød mens det er varmt.