Ostegratineret pestohvidløgsbrød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostegratineret pestohvidløgsbrød

Ostegratineret pestohvidløgsbrød

Delevenlig ret | med finrevet ost

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Her kommer verdens måske bedste (og letteste) pesto-ostebrød! Et brød du fylder med en nærmest syndig ostepesto, med BÅDE gruyére og finrevet ost. Brødet bages i ovnen, og ud kommer et velduftende, sprødt pestobrød, som vil få enhver italiener til at sige "mamma mia"!

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Mælk
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)

50 g

Revet Gruyere

(Indeholder Mælk)

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

3 stk

Hvidløgsfed

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2602 kJ
Kalorier (kcal)622 kcal
Fedt29.5 g
Mættet fedt10.7 g
Kulhydrat62.6 g
Sukker4.1 g
Protein24.9 g
Salt2.5 g

Fremgangsmåde

Lav ostepesto
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Pres eller hak hvidløg fint. 

Bland hvidløg, gruyére, finrevet ost og grøn pesto i en mellemstor skål.

Forbered brød
2

Placer ciabatta mellem skafterne af to grydeskeer på et skærebræt.

Skær tynde snit (men ikke helt igennem) med 2 cm mellemrum. Der bliver ca 10 skiver brød.

Varm brød
3

Placer ciabatta på en bageplade med bagepapir.

Smør pesto ned i hver rille i brødet, og fordel resten oven på brødet.

Varm i 10-12 min, eller indtil ost er smeltet og gylden.

Server
4

Server pestohvidløgsbrød mens det er varmt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image