topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostepaneret sej

Ostepaneret sej

med ovnbagte kartofler og cæsarsalat

I aften laver vi en fortolkning af den klassiske cæsarsalat, som kentegnes af den fantastiske dressing med mayonnaise, hvidløg og ost. Vi blander vores dressing med gulerod, æble og kål, og serverer vores cæsarsalat med sej paneret i panko og ost og sprøde ovnbagte kartofler.

Allergener:
Fisk
Sulfitter
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kartofler

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

12.5 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 g

Groftmalet peber

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Kålblanding, skåret

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Gulerod

1 stk

Æble

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

1 stk

Æg (trin 4)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)688 kcal
Energi (kJ)2878 kJ
Fedt35.6 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat59.1 g
Sukker16.4 g
Protein35.4 g
Salt2.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og et stort nip groftmalet peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Lav cæsardressing
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint. 

Bland mayonnaise, hvidløg, finrevet ost [2 tsk | 4 tsk], olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], vand [1 spsk | 2 spsk], et nip salt og et stort nip groftmalet peber i en lille skål.

Forbered salat
3

Skræl gulerod til lange, tynde bånd. 

Skær æble i 1/2 cm stave.

Bland gulerod, æble og kålblanding i en stor skål.

Paner fisk
4

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en dyb tallerken.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko [1/2 pose] og resterende finrevet ost i en tredje dyb tallerken.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Vend cæsardressing i skålen med salat.  

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie ved behov. - Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kartofler og fisk på tallerkener.

Server med cæsarsalat.