Ovnbagt chorizo-kartoffelsalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt chorizo-kartoffelsalat

Ovnbagt chorizo-kartoffelsalat

med stegte mandler og cremet salatostedressing

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi nemlig på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister med ovnbagt chorizo-kartoffelsalat med spinat, tomater og hvidløg. Skønt tilbehør er balsamicoglace, en cremet salatostedressing og stegte mandler.

Tags:
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Nødder
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

25 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)719 kcal
Energi (kJ)3009 kJ
Fedt40.26 g
Mættet fedt16.6 g
Kulhydrat64.61 g
Sukker17.5 g
Protein31.57 g
Salt2.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 20-30 min, indtil gyldne.

Tilsæt peberfrugt og chorizo
2

Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern. 

Skær chorizo i 2 cm skiver.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag. 

Fordel peberfrugt på bagepladen med kartofler, når de har 15 min tilbage. Vend kartofler og peberfrugt med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter og et stort nip salt og peber, og vend sammen. Top med chorizo, og bag i ovnen i 13-15 min.

Steg mandler
3

Opvarm en mellemstor, tør stegepande på middelhøj varme.

Steg mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne, og overfør til en lille skål.

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt balsamico og sukker [1 tsk | 2 tsk], og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet.

Tag panden af varmen.

Lav salatostedressing
4

Bland smuldret salatost, yoghurt og vand [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål, og mos til en flydende konsistens med en gaffel.

Hak mandler groft.

Tilsæt spinat
5

Tag bagepladen med grøntsager og chorizo ud af ovnen.

Tilsæt spinat, og vend sammen indtil faldet sammen.

Server
6

Anret chorizo-kartoffelsalat i dybe tallerkener.

Top med tomat.

Dryp med balsamicoglace og salatostedressing.

Drys med mandler.