topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt fajita-kylling

Ovnbagt fajita-kylling

med frisk chimichurri og cajundressing

Den kulinariske rejse går til Mexico, og byder på en fajitafest med masser af spændende ingredienser. Marineret kylling steges til perfektion og får selskab i ovnen af ​​kartofler, løg, gulerød og peberfrugt, der er ovnsteges med vores spicy krydderiblanding, som vi kalder Ay Cajun-ba. Vi topper med cremet cajundressing og frisk chimichurri med koriander, chili og lime.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

1 stk

Rødløg

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Lime

½ stk

Rød chili

1 pose

Koriander

500 g

Kartofler

1 pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2503 kJ
Kalorier (kcal)598 kcal
Fedt17.5 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat63.1 g
Sukker18.3 g
Protein44.6 g
Salt3.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) og rødløg i 2 cm både.

Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm tern og peberfrugt i 2 cm strimler. 

Fordel kartofler og grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex, halvdelen af Ay Cajun-ba, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre. 

Forbered råvarer
2

Imens, halver lime.

Hak koriander fint.

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Lav chimichurri
3

Bland koriander, chili, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav cajundressing
4

Bland fraiche og resterende Ay Cajun-ba i en lille skål.

Bag kylling
5

Krydr kylling med et nip salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Brun kylling i 2 min på hver side.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kylling, kartofler og grøntsager på tallerkener. 

Top med chimichurri.

Server med cajundressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image