Bag halloumi, der får en spændende smag af vores færdiglavede krydderiblanding med det smukke navn Middelhavsdrøm i ovnen. Halloumien får selskab af zucchini, aubergine, peberfrugt og tomater, som forvandles til en velsmagende ratatouille. Vi serverer halloumi og ratatouille med lækker cremet bulgur, som blandes med persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Zucchini
½ stk
Aubergine
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Rosmarin
2 g
Middelhavsdrøm
200 g
Halloumi
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 pose
Bredbladet persille
pose
Kruspersille
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
4 dl
Vand (trin 3)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær zucchini [½ stk, 2P], aubergine [½ stk, 2P], peberfrugt og tomat i 2 cm tern. Skær rødløg i 1 cm både. Hak rosmarin [1/2 stilk | 1 stilk] fint. Pres eller hak hvidløg fint. Bland grøntsager, rosmarin, hvidløg, Mamas Favorit, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i et ildfast fad. Bag i ovnen i 20-25 min. Vend grøntsager halvvejs.
Vend halloumi med Middelhavsdrøm [½ pakke, 2P]. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Steg halloumi i 1 min på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i 15-17 min.
Bring saltet vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Kog bulgur i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden. TIP: Vandet skal være lige så salt som havvand.
Hak persille groft.
Tilsæt persille (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* til gryden med færdigkogt bulgur, og vend sammen. Skær halloumi i tynde strimler. TIP: Tilsæt en smule olivenolie til bulguren.
Anret bulgur i skåle. Top med rataouille og halloumi. Drys med resterende persille.