Troede I, at I allerede havde prøvet alle forskellige måder at lave kylling på? Vi tør næsten love, at I ikke har prøvet aftenens måde at anrette kylling, med alt det spændende tilbehør, vi har forberedt til jer. Kyllingen bliver først bagt med hvidløg og derefter blandet i den superlækre tomatsauce, som er smagt til med rødvinssauce! Perlecouscous er næsten alt for smuk til at spise, og det er et sjovt alternativ til pasta og ris!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
4 g
Hvide Løjer & Urter
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
60 g
Spinat
1 pakke
Hakkede tomater
4 g
Grøntsagsbouillon
20 g
Finrevet ost
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Rødløg
1 stk
Hvidløgsfed
4 dl
Vand
efter behov
Smør
1 tsk
Sukker
Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.
Bland Hvide Løjer & Urter, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. Vend kylling i skålen. Opvarm en smule olivenolie* og en stor klat smør* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gennemstegt. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Hak tomat groft. Hak 1/3 af spinat groft (til anretning).
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, hvidløg og tomat i 2-3 min. Tilsæt hakkede tomater, rødvinssauce, et skvæt vand* og et nip sukker*, salt* og peber*, og lad simre indtil perlecouscousen er færdig.
Tilsæt perlecouscous, halvdelen af revet ost, en stor klat smør* og spinat til panden med tomatsauce, og rør rundt. Skær kylling i 2 cm skiver.
Anret tomatsauce og kylling i dybe tallerkener. Top med resterende revet ost og spinat.