Ovnbagt kyllingebryst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt kyllingebryst

Ovnbagt kyllingebryst

med sesamkartofler og gyldenbagt broccoli

Kylling og kartofler elskes af hele familien, og i aften vil alle smile, når tallerkerne bliver sat frem. De vil nemlig være fyldt med sprødt kyllingebryst, bagte sesamkartofler og bagt broccoli. Spændende tilbehør er sprød rucolasalat og cremet aioli!

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Sesam
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

250 g

Broccoli

280 g

Kyllingebryst

500 g

Kartofler

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

40 g

Rucola

6 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2602 kJ
Kalorier (kcal)622 kcal
Fedt24.4 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat50.8 g
Sukker7.2 g
Protein48.7 g
Salt1.3 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Skær kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Skyl rucola.

Bag kartofler
2

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
3

Imens, skær broccoli i buketter (inklusive stokken) i 1 cm tern.

Vend kylling med en smule olivenolie, Jorden Rundt og et nip salt i en skål.

Bag kylling og broccoli
4

Tag bagepladen ud af ovnen, når kartoflerne har 20 min tilbage.

Placer kylling og broccoli på samme bageplade. Dryp broccoli med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 17-19 min.

Lav rucolasalat
5

Top kylling med finrevet ost, når der er 5 min tilbage. Bag i resterende tid, eller indtil osten er smeltet og kyllingen er gennemtilberedt.

Bland rucola, balsamico [1/2 pakke, 2P] og olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret broccoli, kartofler og kylling på tallerkener.

Drys kartofler med sesamfrø.

Server med rucolasalat og aioli.